Lid worden ?

Als u lid wilt worden van Bridgeclub De Commandeurs verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen.

Momenteel is het maximaal aantal leden bereikt, als u zich aanmeld wordt u op de wachtlijst van onze club geplaatst. Zodra er plaats is ontvangt u bericht (dit kan ook tijdens het lopende seizoen gebeuren). Als u het onderstaande aanmeldformulier invult geeft u hiermee aan akkoord te zijn met plaatsing op de wachtlijst.

Indien u lid wilt worden maar geen bridgepartner heeft, geef dit dan aan in het onderstaande formulier bij het invulveld Uw opmerking.
Mogelijk is er in ons ledenbestand een lid die op zoek is naar een bridgepartner. Wij kunnen u, als u dat wilt, met elkaar in contact brengen.

Privacybeleid:
De persoonsgegevens die u opgeeft worden gebruikt voor het verzenden van uitslagen.
Daarnaast biedt het ons de mogelijkheid om indien nodig telefonisch of per email contact met u op te nemen.

Door het invullen van het formulier geeft u aan geen bezwaar te hebben tegen het gebruik van uw gegevens. Daarnaast stemt u in met het publiceren van foto’s op onze eigen website.

AANMELDINGSFORMULIER BRIDGECLUB DE COMMANDEURS:

Toestemming voor gebruik van mijn gegevens voor clubdoeleinden
JaNee

Comments are closed.