Lid worden ?

Als u lid wilt worden van Bridgeclub De Commandeurs verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen.

Let op: Vanwege de huidige corona maatregelen zijn we als bestuur nog druk bezig met het onderzoeken hoe we mogelijk vanaf 1 januari 2021, conform deze maatregelen, het bridgen weer op kunnen starten. Zodra hierover duidelijkheid is zullen we hierover communiceren.

Indien u lid wilt worden maar geen bridgepartner heeft, geef dit dan aan in het onderstaande formulier bij het invulveld Uw opmerking.
Mogelijk is er in ons ledenbestand een lid die op zoek is naar een bridgepartner. Wij kunnen u, als u dat wilt, met elkaar in contact brengen.

Privacybeleid:
De persoonsgegevens die u opgeeft worden gebruikt voor het verzenden van uitslagen.
Daarnaast biedt het ons de mogelijkheid om indien nodig telefonisch of per email contact met u op te nemen.

Door het invullen van het formulier geeft u aan geen bezwaar te hebben tegen het gebruik van uw gegevens. Daarnaast stemt u in met het publiceren van foto’s op onze eigen website.

AANMELDINGSFORMULIER BRIDGECLUB DE COMMANDEURS:

Toestemming voor gebruik van mijn gegevens voor clubdoeleinden
JaNee

Comments are closed.