Zomerbridge

Bridgeclub De Commandeurs organiseert in de periode mei tot en met augustus wekelijks op maandagavond zomerbridge vanuit Horeca Jansheeren. De kosten zijn  € 5,- per paar. Per lijn worden prijsjes in de vorm van een fles wijn uitgereikt aan 2 paren in iedere lijn.
Het maximale aantal deelnemers is 112 (56 paar), dus wees op tijd want vol = vol.

Wilt u zich opgeven voor de maandagavond ?
Dit kan u op onderstaande manieren doen:

1. Vul onderstaand contact formulier in. Er zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met de opgegeven speelsterkte. Dit kunnen wij echter niet garanderen, e.e.a. is afhankelijk van het aantal aanmeldingen per avond.
    Indien een datum niet getoond wordt is deze speelavond volgeboekt en kunt u alleen nog voor de getoonde data inschrijven.
  2. Wekelijks liggen er inschrijflijsten waarop u kunt intekenen voor volgende speelavonden.

Kik hier voor de informatie en het overzicht van de speelavonden.

Privacybeleid:
De persoonsgegevens die u opgeeft worden gebruikt voor het verzenden van uitslagen en voor het indelen van de lijnen tijdens de zomerbridge. Daarnaast biedt het ons de mogelijkheid om indien nodig telefonisch of per email contact met u op te nemen.

Door het invullen van het formulier geeft u aan geen bezwaar te hebben tegen het gebruik van uw gegevens.

AFMELDEN:
Indien u zich aangemeld heeft voor een bepaalde speelavond en onverwachts toch niet kan komen, geef dit dan tijdig (liefst voor 12.00 uur) door aan Elly Smit met telefoonnummer 0251-233394.

Maandag 27 augustus is de laatste zomeravond bridge van 2018, hiervoor kan niet meer worden ingeschreven omdat het maximale aantal deelnemers bereikt is.
Het bestuur bedankt alle deelnemers van de zomer bridge avonden en wenst iedereen veel plezier voor het komende competitieseizoen.

MOCHT U LID WILLEN WORDEN VAN ONZE GEZELLIGE CLUB klik dan hier en vul de benodigde gegevens in. Voor slechts € 30 kunnen nieuwe leden één jaar lang mee spelen bij ons. Hopelijk mogen we u op maandag 10 september begroeten (1e speelavond).

Comments are closed.