Zomerbridge

Door de uitbraak van Corona zijn tijdelijk alle georganiseerde bridge avonden tot 1 juni verboden. We hopen dat na 1 juni de wekelijkse zomerbridge doorgang kan vinden. Houd daarom onze website in de gaten. We plaatsen hier de actuele informatie over wel of niet doorgaan hiervan.

Bridgeclub De Commandeurs organiseert in de periode juni tot en met augustus wekelijks op maandagavond zomerbridge vanuit Horeca Jansheeren. De kosten zijn  € 5,- per paar. Per lijn worden prijsjes in de vorm van een fles wijn uitgereikt aan 2 paren in iedere lijn.
Het maximale aantal deelnemers is 112 (56 paar), dus wees op tijd want vol = vol.

Wilt u zich opgeven voor de maandagavond ?
Dit kan u op onderstaande manieren doen:

1. Vul onderstaand contact formulier in. Er zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met de opgegeven speelsterkte. Dit kunnen wij echter niet garanderen, e.e.a. is afhankelijk van het aantal aanmeldingen per avond.
    Indien een datum niet getoond wordt is deze speelavond volgeboekt en kunt u alleen nog voor de getoonde data inschrijven.
  2. Wekelijks liggen er inschrijflijsten waarop u kunt intekenen voor volgende speelavonden.

Kik hier voor de informatie en het overzicht van de speelavonden.

AANMELDEN:
Vanaf begin juni kunt u zich inschrijven voor de zomerbridge avonden. Dan wordt het contactformulier opgenomen in deze webpagina.

AFMELDEN:
Indien u zich aangemeld heeft voor een bepaalde speelavond en onverwachts toch niet kan komen, geef dit dan tijdig door aan Elly Smit met telefoonnummer 0251-233394 na 13 uur.

Privacybeleid:
De persoonsgegevens die u opgeeft worden gebruikt voor het verzenden van uitslagen en voor het indelen van de lijnen tijdens de zomerbridge. Daarnaast biedt het ons de mogelijkheid om indien nodig telefonisch of per email contact met u op te nemen.

Door het invullen van het formulier geeft u aan geen bezwaar te hebben tegen het gebruik van uw gegevens.

MOCHT U LID WILLEN WORDEN VAN ONZE GEZELLIGE CLUB klik dan hier en vul de benodigde gegevens in. Voor slechts € 30 kunnen nieuwe leden één jaar lang mee spelen bij ons. Hopelijk mogen we u op maandag 7 september 2020 begroeten (1e speelavond).

Comments are closed.