Zomerbridge

Sinds 15 mei  2023 hebben wekelijkse de zomerbridge avonden weer plaats gevonden, met groot succes!

Bridgeclub De Commandeurs organiseert in de periode 13 mei tot en met 21 augustus wekelijks op maandagavond zomerbridge vanuit Horeca Jansheeren. De kosten zijn  € 6,- per paar per avond en moeten (graag gepast) contant worden voldaan. Per lijn worden prijsjes in de vorm van een fles wijn uitgereikt aan 2 paren in iedere lijn.

Wees op tijd want vol = vol.

Wilt u zich opgeven voor de maandagavond ?


Dit kan u op onderstaande manieren doen:

 1. Vul onderstaand contact formulier in. Er zal zoveel mogelijk rekening gehouden worden met de opgegeven speelsterkte. Dit kunnen wij echter niet garanderen, e.e.a. is afhankelijk van het aantal aanmeldingen per avond.
  Indien een datum niet getoond wordt is deze speelavond volgeboekt en kunt u alleen nog voor de getoonde data inschrijven.
 2. Wekelijks liggen er inschrijflijsten waarop u kunt intekenen voor volgende speelavonden.

Kik hier voor de informatie en het overzicht van de speelavonden.

AANMELDEN:
Vanaf heden kunt u zich inschrijven voor de zomerbridge avonden door het onderstaande contactformulier in te vullen. Let op u kunt slechts aanmelden voor 1 avond per keer. Als u zich voor meerdere data
wilt aanmelden, moet u meerdere keren een formulier invullen. 

  AFMELDEN:
  Indien u zich aangemeld heeft voor een bepaalde speelavond en onverwachts toch niet kan komen, geef dit dan tijdig door aan Mieke Neeft per mail miekeneeft@live.nl  of tel.nr. 06-19682247.

  Privacybeleid:
  De persoonsgegevens die u opgeeft worden gebruikt voor het verzenden van uitslagen en voor het indelen van de lijnen tijdens de zomerbridge. Daarnaast biedt het ons de mogelijkheid om indien nodig telefonisch of per email contact met u op te nemen.

  Door het invullen van het formulier geeft u aan geen bezwaar te hebben tegen het gebruik van uw gegevens.

  MOCHT U LID WILLEN WORDEN VAN ONZE GEZELLIGE CLUB klik dan hier en vul de benodigde gegevens in. Voor slechts € 30 kunnen nieuwe leden één jaar lang mee spelen bij ons. Hopelijk mogen we u op maandag 11 september 2023 begroeten (1e speelavond).